Vesti 7.6.2013.

SANIRAN KRAK VODOVODA SALAŠ - KOPRIVNICA

Po nalogu Jovice Trajkovića člana Privremenog organa Grada Zaječara interventno je saniran krak vodovoda Salaš – Koprivnica. Radoveje izvršio JKP Vodovod čime je posle dugi niz godina rešeno je vodosnabdevanje ovog sela.

 

 

POMOĆ ZA PENZIONERE I POLJOPRIVREDNIKE

Saša Mirković član Privremenog organa izjavio je da će, nakon izbora, penzioneri sa najnižim penzijama dobijati jednokratnu pomoć iz budžeta. Tada će prema rečima Mirkovića početi formiranje zemljoradničkih zadruga preko kojih će se plasirati podsticajna sredstva za kupovinu stočnog fonda ili poljoprivredne mehanizacije jer je to jedan od načina da stimulišemo poljoprivredna domaćinstva I zadržimo mlade na selu – rekao je Mirković.

 

 

PRIJEM POWERLIFTERA

Predsednik opštine Milan Đokić primio je članove Powerlifting kluba Knjaževac. Prijem je organizovan povodom odličnih rezultata koji su ovi momci i devojke postigli na evropskom prvenstvu održanom u Knjaževcu. Predsednik je pohvalio takmičare i obećao podršku lokalne samouprave u daljem radu Powerlifting kluba.

 

 

VREME

U Zaječaru tokom prepodneva pretežno sunčano, popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, severozapadni vetar. Maksimalna dnevna 22° C.

 

 

Izdvajamo
Info press
Radnim danima u 18:00, 20:30, 22:30, 24:00

Informativna emisija, najnovije vesti iz zemlje i inostranstva. više

Važna pitanja
Utorkom u 21h

Emisija koja se bavi aktuelnim gradskim i opštim temama.

više
Moj doktor
Četvrtkom u 21h

Emisija posvećena zdravstvu.

više